Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A testünk egészsége alapja a folyadékkristályos állapota

Dr. Mea-Wan Ho kvantumbiológus szerint az élő szervezetek teljes mértékben folyadékkristályokból állnak a sejtektől kezdve az extracelluláris mátrixig, vagy a kötőszövetekig. A folyadékkristályok az anyagnak egy köztes állapota az ásványi kristályok és a folyadékok között. A folyadékkristályok is hasonló magas szintű rendezett szerkezettel bírnak, mint a szilárd kristályok, de egyben mobilak és rugalmasak is, és így érzékenyek a különböző ingerekre.

A folyadékkristályos állapotának köszönhetően képes a szervezetünk koherens egészként működni, és a lehető legjobban ellenállni az entrópiának. Az entrópia az energiavesztés miatt beálló rendezetlenség, káosz a különböző rendszerekben. A folyadékristályos állapot gyors, azonnali információátvitelt biztosít az egész szervezeten belül, így az képes szervezett egészként működni. 

A folyadékkristályok érzékelik a gyenge elektromágneses mezőket is. Így a tudati és érzelmi állapotunk, amely szintén elektromágneses mező hatással van a testünk molekuláris szerkezetére. A tudat rendezettsége a fizikai szinten is rendezettséget harmóniát eredményez. Minél rendezettebb a szervezet, annál tisztább a folyadékkristályos szerkezete, és annál egészségesebbek vagyunk.

 

 

0 Tovább

Miért olyan különlegesek a kristályok?

A drágaköveket és féldrágaköveket már évezredeket óta különlegesen értékesnek tartják. Továbbá a gyógyításban is alkalmazták őket az ősi kultúrákban, és ma is ismert a kristálygyógyászat. A kristályokat a modern technikai eszközben is széles körben felhasználják. Például a számítógépekben is alkalmaznak speciális kristályokat magas szintű információ tároló képességük miatt. 

A kristályok nagyon különleges szerkezettel rendelkeznek. A molekula szerkezetük a lehető leggazdaságosabban tölti ki teret, így magas szintű rendezettséget képviselnek. Egységes, konvergens és harmonikus rezgési információ közvetítésére képesek. Ezáltal egy másik energiamezővel kapcsolatba lépve képesek azt szinkronizálni, összhangba hozni.

Ebben rejlik a gyógyító képességük is. A betegségek energetikai szinten ugyanis mindig torzult energia mezők eredményei. A kristályok azonban képesek visszaadni a test molekuláinak, sejtjeinek az eredetei egészséges rendezettségét. Testünkben az egyik legfontosabb folyékony kristály a víz, de azonkívül más kristályos rendszerek is vannak benne, mint pl. a vér és nyirok.

A legalapvetőbb szinten minden rezgés és energia. Így van ez az emberi test esetében is. A gondolataink és a érzéseink is rezgési információk. A különböző energiamezők pedig  folyamatosan kölcsönhatásban állnak egymással. 

Forrás:

https://www.healyourlife.com/how-crystals-work-the-science-of-crystal-healing

 

0 Tovább

Utolsó kommentek